OM OSS

Tre generationer har gått sedan farfar Evert grundade AB Evert Lindelöf och vi ställer oss frågan hur han hade tänkt kring en webshop. Förmodligen hade han haft inställningen att lösningen på god inredning och design bör avhandlas i mötet mellan människor. Det är i alla fall den uppfattningen vi fortfarande delar här på Lindelöf.

Framtiden består av effektiviseringar och rationaliseringar och just det välkomnar vi nu med den efterlängtade webshopen Selected Pieces.

Vi har sedan drygt 60 år verkat professionellt i inredningsbranschen och delar nu med oss av det kontaktnät av producenter, arkitekter, hantverkare, konstnärer och projektledare vi genom åren byggt upp.

Vill ni ha personlig rådgivning är vi tillgängliga via telefon, eller i vår utställning på Hornsgatan 29, ett stenkast från Mariatorget. Via vår personliga service kan vi enkelt avgöra era behov och därefter i samråd med er komma fram till effektiva lösningar. Vid behov kopplar vi självklart in arkitekt, beroende på uppdragets karaktär.

Genom Selected Pieces hoppas vi inspirera och entusiasmera fler till inredning.

Följ oss på InstagramFacebook eller Pinterest!

// Team Selected Pieces

AB Evert Lindelöf

Som bedriver verksamheten för Selectedpieces.se är ett företag med god och stabil ekonomi och är registrerat för F-skatt. Ratingföretaget Soliditet har utfärdat AAA-rating för AB Evert Lindelöf vilket är högsta möjliga kreditvärdighet och innebär att våra ekonomiska nyckeltal ligger väsentligt över branschens genomsnitt. Endast drygt 3% av Sveriges företag innehar AAA-rating.

AB Evert lindelöf aaa rating